Četvorčki - pesmi za otroke-1848
Četvorčki - pesmi za otroke-1848
Četvorčki - pesmi za otroke-1950
 
Ni na zalogi
 
 

Četvorčki – pesmi za otroke

14,90 

Četvorčki – pesmi za otroke

Ni na zalogi

Čarovnik Grega je v zadnjih letih vsekakor eden najbolj prodornih izvajalcev za otroke. Njegovi nastopi so prepleteni s čarovnijami. Teme, s katerimi se ukvarja, so domače živali, pa tudi stvari, ki jih imajo otroci najraje: od barvanja in čečkanja do čarovnij in skrivnih želja. Otroke popelje v deželo kengurujev, skozi štiri letne čase, k opicam, v deželo sanj, pa nazaj v domače kraje, na vas k pujsom in konjem…
Živahnost in vsebinska pestrost njegovih pesmi bo zagotovo pritegnila pozornost vseh majhnih in velikih ljubiteljev dobre glasbe.

Četvorčki” so izšli decembra 2007. Na zgoščenki so pesmice, kot so Četvorčki, Prava zmešnjava in To sem jaz, ki kar podžigajo k miganju. Sredi poplesavanja se znajdemo tudi na Jerčini rojstnodnevni zabavi, pa na gozdnem potepu s palčkom Pohajalčkom, kjer srečamo še strašno lačnega volka. V besedno igro nas zapelje Mala marela je marelica, v pesmi Zebra izvemo, da ima prebivalka živalskega vrta slavno sorodnico na cesti, nagajiva Lučka pa do zadnje pikice poliže lonček sladoleda.

01. Četvorčki

02. Zebra

03. Prava zmešnjava

04. Mala marela je marelica

05. To sem jaz

06. Palček pohajalček

07. Jerca

08. Volk

09. Lučkinih pet prstov

10. Preklopi sanje na dejanje

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Četvorčki – pesmi za otroke”

Šifra: 3831004943218 Kategorija: