Damjana in Muzikalček (CD)-1850
Damjana in Muzikalček (CD)-1850
Damjana in Muzikalček (CD)-1952
 
Ni na zalogi
 
 

Damjana in Muzikalček

14,90 

Damjana in Muzikalček (CD)

Ni na zalogi

Glasbenica in pevka svoje glasbeno znanje že več kot petnajst let posreduje najmlajšim. Album s skladbami Karla Novaka – Čarlija in verzi pesnice Zvezdane Majhen premišljeno sledi ritmično-melodični igrivosti otrok in ju harmonično povezuje s prisrčnimi besedili.

Glasbenica in pevka je še pred časom slovela le kot odlična izvajalka različnih glasbenih zvrsti za odrasle. Širši javnosti ni bilo znano, da je svoje glasbeno znanje več kot petnajst let posredovala tudi najmlajšim v glasbenem vrtcu z njenim lastnim programom »Muzikalček«. Po izobrazbi je glasbena pedagoginja.

Album “Damjana in Muzikalček” s skladbami Karla Novaka – Čarlija in verzi pesnice Zvezdane Majhen premišljeno sledi ritmično-melodični igrivosti otrok in ju harmonično povezuje s prisrčnimi besedili. Pesmi o zajčku in koprivi; o pikapolonici in biku; medvedku, ki načara sanje; soncu kot vitezu neba; pudlu Rudlu, ki zaradi bolhe obišče zdravnika, otrokom posredno prinašajo nove izkušnje o življenju. Ustvarjalci plošče so v glasbeno poslastico na otrokom razumljiv način vključili tudi abstraktne vsebine, kot so: laž, tišina, puberteta in odnos do družine.

 

01. Muzikalček

02. Besedni direndaj

03. Tišina

04. Čukec

05. Dudl Rudl

06. Ruzi muzi

07. Šema Ema

08. Laž

09. Pomota

10. Zajček in Kopriva

11. Moj Medo

12. Muca je v puberteti

13. Muzikalček

14. Puhasti oblaki

15. Snežko Snežak

16. Muzikalček

17. Dom

18. Uspavanka

19. Muzikalček

 

 

 

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Damjana in Muzikalček”

Šifra: 3831004942570 Kategorija: