Komplet veselja-2724
Komplet veselja-2724
 
Ni na zalogi
 
 

Komplet veselja

14,90 

Ni na zalogi

Podarite malčkom komplet veselja.

Skupaj ali brez vas bodo plesali in peli. Teh štirih zgoščenk se zagotovo ne bodo naveličali.

Kakovostne vsebine bodo poskrbele, da se bodo istočasno naučili nasprotij, poklicev, sprejemati drugačnost…

Kupite 2 zgoščenki, 2 pa vam podarimo!

Posebna ponudba velja do 28.02.2015.

Brez stroškov pošiljanja!

 

1. Škrat Sanjavec

So na svetu taka mesta, ki jih ne doseže cesta… V Škratovi deželi so doma zajčki, žabe in lisice. Le kdo v mestu vleče dreto in kakšne so v njem ulice? Tam lahko obiščete slikarja ali kupite žabjo krinolino. Ko pa mesec pricaplja, nam je lepo okrog srca. Pesmice za veselo poskakovanje, prepevanje, pa tudi za umiritev.

 

2. Čopkometer

»Koliko sem velik?« vpraša Kaličopko. Nasprotje od veliko je… majhno. Kaj pa visoko in nizko? Pa hitro in počasi? Naglas in potiho? Še in še nasprotij se prepleta skozi zabavno glasbeno – animacijsko in didaktično predstavo. Otroci v njej aktivno sodelujejo, rešujejo zanke in uganke in se učijo. Mojca in Kaličopko na svoj način prikažeta prigode in nezgode otrok iz vsakdanjega življenja prek pestrega, zabavnega dialoga ter odlične avtorske glasbe. V program predstave so vključeni glasbeno didaktični elementi (vaje za ritem, reproduciranje melodije, dinamika, itd.).

 

3. Grajska skrivnost

Ljubke pesmice, kjer boste spoznali prav vse prebivalce pravega, pravcatega gradu. Pesmice: Krtek Vrtek, Poštar pismonoša, Zmajska šola, Mali telovadci, Čevljarček, Grajski Žabon, Grajski ples, Grajski ječar, Grajski kovač, Grajski piskač, Grajska vila, Jurčkova dežela, Palčkova uspavanka.

 

4. Silno vljudno

“Vesela sem, da sem skupaj s svojimi prijatelji umetniki ustvarila zgoščenko, ki bo otroke in starše zabavala, jim prinesla nova spoznanja in presegala predsodke: Pujs, ki mu radi prilepimo nalepko umazanosti, nastopa v vlogi silno vljudnega bitja; “socialno ozaveščena” Muca prede prejo kar za tri družine in ne le zase; “Tožibaba”, ki jo imajo otroci večkrat na jeziku, nas nagovori z nežaljivo besedno igro “Tožibaba” …” z veseljem pove Andreja Zupančič.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Komplet veselja”

Šifra: KOM-FEB Kategorija: