Vsi tako drugačni-2710
 
Ni na zalogi
 
 

Vsi tako drugačni

14,90 

Ni na zalogi

 

Kaj vse počne Mojca, ko dežuje? Ne sedi doma, vsa žalostna, kje pa! Kljub dežju se poda novim dogodivščinam naproti. Na poti spozna prikupne živalice. Presenečena ugotovi, da so živalice vse po vrsti nezadovoljne same s seboj. Jih bo uspela pripeljati do spoznanja, da so lahko povsem zadovoljne s svojimi spretnostmi in podobo? In da jih ima rada prav zato, ker so takšne, kakršne so?

Pesmice iz druge predstave Mojčinega lepega sveta mlade gledalce vodijo do pozitivne samopodobe ter sprejemanja drugačnosti. Sporoča jim, da je vsakdo od nas nekaj posebnega in da so prav razlike tiste, ki nas bogatijo.

Mojci sta ples in glasba že od malega pomemben del življenja. Deset let je plesno aktivna na področjih jazza in show danca, zadnjih nekaj let pa se predvsem posveča hip-hopu, rekreativni vadbi in delu s predšolskimi otroki. Učenje plesa, predvsem najmlajših, poleg plesnega znanja zahteva tudi sposobnost animacije, s katero se Mojca vsekakor lahko pohvali. če temu dodamo še odličen glas enostavno ne moremo podvomiti, da bo  tudi njena glasbena pot uspešna.

Preverite, kje in kdaj bo naslednja predstava.

Pesmice:

01. Kaplja, kapljica

02. Dam-di-duri dam

03. Žaba, žabica

04. Pajek

05. Mravljišče

06. Gremo na delo

07. Lepši svet

08. Budilček

09. Moj medvedek Jaka

10. Beži, Jaka

11. Prijatelji

12. Oh, ti, muhasti april

13. Divjemu zajčku

 

KARAOKE:

14. Moj medvedek Jaka

15. Prijatelji

16. Dam-di-duri dam

17. Oh, ti, muhasti april

 

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Vsi tako drugačni”

Šifra: 3831004943553 Kategorija: