Poletni BonTonček (CD)-1909
Poletni BonTonček (CD)-1909
Poletni BonTonček (CD)-2011
 
Ni na zalogi
 
 

Poletni BonTonček

14,90 

Poletni BonTonček (CD)

Ni na zalogi

Izbor pesmic, ki so na nastopih naših izvajalcev najbolj navdušile najmlajšo publiko, pomaga staršem, da se med poplavo projektov, namenjenih njihovim kratkohlačnikom, lažje odločijo za pravega.

S »Poletnimi BonTončki« naša založba predstavlja najboljše med najboljšim. Izbor pesmic bo pomagal predvsem staršem, da se bodo med poplavo projektov, namenjenih njihovim kratkohlačnikom, lažje odločili za pravega.

Prostor na Poletnem BonTončku so dobile tiste pesmice, ki so na nastopih naših izvajalcev najbolj navdušile najmlajšo publiko. Priložnost so dobile tudi pesmi, ki jih marsikdo še ne pozna, saj so izšle že pred leti. Mogoče takrat, ko še niste imeli zraven nadebudneža, ki si je zaželel slišati pesem Romane Krajnčan ali pa nadvse zabavno pravljico in pesmico Kraljevega norca Ferdinanda. Sledijo še Mojca in Kaličopko, Čarovnik Grega, Melita Osojnik, Sten Vilar in pa songi iz predstave »O tem se ne govori«, ki jo je uprizorilo Prešernovo gledališče Kranj.

Pesmice: Prešernovo gledališče Kranj – Živjo folk, Mojca in Kaličopko – Ole Majole, Čarovnik Grega – Kurje kravje mačji Rock’N’Roll, Melita Osojnik – Miška Kotališka, Prešernovo gledališče Kranj – Mene je tko sram, Mojca in Kaličopko – Pa-pa palačinke, Romana Krajnčan – Glasbenik, Sten in Grega – Naša četica, Melita Osojnik – Zeleni škrat Ariel, Čarovnik Grega – Vlak, Damjan Perne – Prijatelji, Sten in Grega – Avto od peka, Romana Krajnčan – Rac rac rac, Mojca in Kaličopko – Kaličopko, Damjan Perne – Hobi, Romana Krajnčan – Romana v pradavnini, Damjan Perne – Deželica Netunetam, Čarovnik Grega – Letni časi

01. Prešernovo gledališče Kranj – Živjo folk

02. Mojca in Kaličopko – Ole majole

03. Čarovnik Grega – Kurje kravje mačji rock’n’roll

04. Melita Osojnik – Miška Kotališka

05. Prešernovo gledališče Kranj – Mene je tko sram

06. Mojca in Kaličopko – Pa-pa palačinke

07. Romana Krajnčan – Glasbenik

08. Sten in Grega – Naša četica

09. Melita Osojnik – Zeleni škrat Ariel

10. Čarovnik Grega – Vlak

11. Damjan Perne – Prijatelj

12. Sten in Grega – Avto od peka

13. Romana Krajnčan – Rac Rac Rac

14. Mojca in Kaličopko – Kaličopko

15. Damjan Perne – Hobi

16. Romana Krajnčan – Romana v pradavnini

17. Damjan Perne – Deželica Netunetam

18. Čarovnik Grega

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Poletni BonTonček”

Šifra: 3831004942440 Kategorija: