Skrinjica želja (CD)-2564
Skrinjica želja (CD)-2564
 
Ni na zalogi
 
 

Skrinjica želja

14,90 

Skrinjica želja (CD)

Ni na zalogi

Čarovnik Grega je na svojih številnih nastopih skrbno opazoval, kako se otroci odzivajo na posamezne pesmice. Tako je izbral tiste, ki so pri mali publiki izzvale največje navdušenje. Od tod tudi naslov »Skrinjica želja« – pesmice so nevede izbrali otroci sami!

Na kompilacijski zgoščenki “Skrinjica želja” so izšle pesmi, ki so bile posnete v letih 1997 do 1999. Na njej sta vsem dobro znani pesmi, ki sta še danes nepogrešljivi spremljevalki predstav Čarovnika Grega – Kurje kravji mačji rock’n’roll in Hokus pokus. Sicer pa nam v skrinjici poleg skritih želja, delajo družbo predvsem živali – konj z natančno eno konjsko močjo, domišljava kokoš, kenguru iz daljnje Avstralije, crkljivi medvedek in pujs v mlaki. Izvemo tudi, da je mleko nadvse zdrava pijača, z vlakom pa se zapeljemo še v deželo sonca.

Čarovnik Grega je v zadnjih letih vsekakor eden najbolj prodornih izvajalcev za otroke. Njegovi nastopi so prepleteni s čarovnijami. Teme, s katerimi se ukvarja, so domače živali, pa tudi stvari, ki jih imajo otroci najraje: od barvanja in čečkanja do čarovnij in skrivnih želja. Otroke popelje v deželo kengurujev, skozi štiri letne čase, k opicam, v deželo sanj, pa nazaj v domače kraje, na vas k pujsom in konjem …
Živahnost in vsebinska pestrost njegovih pesmi bo zagotovo pritegnila pozornost vseh majhnih in velikih ljubiteljev dobre glasbe.

Pesmice: Kurje kravje mačji Rock’N’Roll, Moj konj, Koka, Letni časi, Skrinjica želja, Kenguru, Vlak, Hokus pokus, Opice, Mleko, Medo Trudi, Pujs v mlaki, Mix iz skrinjice …

01. Kurje kravje mačji Rock’n’Roll

02. Moj konj

03. Koka

04. Letni časi

05. Skrinjica želja

06. Kenguru

07. Vlak

08. Hokus Pokus

09. Opice

10. Mleko

11. Medo Trudi

12. Pujs v mlaki

Na zgoščenki je poleg ostalih pesmic s kasete dodan tudi devet minutni »Mix iz skrinjice«.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Skrinjica želja”

Šifra: 3831004942457 Kategorija: