V deželi Tamtaram (CD)-1929
V deželi Tamtaram (CD)-1929
V deželi Tamtaram (CD)-2031
 
Ni na zalogi
 
 

V deželi Tamtaram

14,90 

V deželi Tamtaram (CD)

Ni na zalogi

Andreja je glasbeni prvenec pripravila v sodelovanju z dipl. psihologinjo, pesnico in avtorico besedil Zvezdano Majhen in različnimi avtorji glasbe in aranžmajev (Klemen Tičar, Robert Zupančič), ki so v spremljevalno glasbo vključili “prave” instrumente. Tako lahko slišimo vse,… od klavirja, kitare, električnega basa, kontrabasa, saksofona, pozavne, klarineta, diatonične harmonike, violine, pa do orglic, banja in keltske piščali … Ob poslušanju pesmic se bodo tako otroci seznanili s široko paleto glasbenih inštrumentov in različnimi glasbenimi zvrstmi.

Otroci se bodo podali v deželo Tamtaram, v kateri bodo uživali ob duhovitih, k optimizmu naravnanih pesmicah, ki v dinamičnem glasbenem ritmu opevajo svet domišljije in stvarnosti. Glasba prinaša nov, svež melos. Igrive vsebine pojejo o otrokovem neposrednem okolju in hkrati širijo splošno poučenost o njem.

Če je doslej abeceda komu delala težave, jo bo zlahka osvojil prek pesmice, poimenovanje dni v tednu bo skupaj z veverico, ki si vsak dan nadene drugačen klobuček, steklo brez težav. Preko pesmi »Zelena pekarna« bodo otroci spoznali številne rastline, iz katerih gozdni prebivalci pečejo kruh, rogljičke, pite. Na Andrejinih nastopih so najmlajši že »izbrali« tri najboljše: »Abeceda«, »Veverica s Pokljuke« in »Jan«.

01. V deželi Tamtaram

02. Veverica s Pokljuke

03. Abeceda

04. Zelena pekarna

05. Zbiralec

06. Zlata zajemalka

07. Moje želje

08. Venček sončnih časov

09. Jan

10. Maškarada

11. Tam, kjer pravljice živijo

 

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “V deželi Tamtaram”

Šifra: 3831004942600 Kategorija: