O podjetju

Panika d.o.o.

Podjetje Panb d.o.o. vodi dve dejavnosti: glasbeno založbo in prodajo nakita.

Nakit iz kirurškega jekla NoPanic že od leta 2008 velja za kvaliteten in moden nakit, ki sledi vsem modnim smernicam. Izbor izdelkov je neverjeten, vsi izdelki, predstavljeni na strani so tudi na zalogi in odpremljeni še isti ali naslednji dan, ko podate naročilo (do 15h). Z veseljem vam svetujemo, pomagamo pri velikostih, odgovarjamo na vaša vprašanja, hitro razrešujemo morebitne težave in smo vam na voljo tako po elektronski pošti, kot tudi telefonsko.

Glasbena založba Panika Records pa v slovenskem glasbenem prostoru že desetletja velja za sinonim kvalitetne avtorske produkcije za otroke. Zelo smo ponosni, da se naši ustvarjalci, med katere spadajo tudi Romana Krajnčan, Svetlana Makarovič, Janez Bitenc, Mojca in Kaličopko, Čarovnik Grega, Melita Osojnik, Klarisa Jovanovič, Sten Vilar, Mira Voglar, Andrej Rozman Roza in Alenka Kolman, uvrščajo v sam vrh slovenske glasbene ustvarjalnosti za najmlajše.

Smo edina glasbena založba, ki v poplavi cenenih izdelkov in hitrih rešitev še vlaga v kakovostno avtorsko otroško produkcijo. Pri tem nas vodi načelo, da je za naše najmlajše zares dobro le – najboljše. Sprehodite se med virtualnimi policami naše trgovine, pobrskajte med glasbo za čisto najmlajše korenjake in princeske, pravljicami ali prepevajte z nami. Glasbene odlomke lahko poslušate na www.panika.si, kjer lahko po posebno ugodnih cenah opravite tudi spletni nakup.

Zelo bomo veseli, če nas boste poklicali na 01 280 24 90 ali nam pisali na info@panb.si med ponedeljkom in petkom 10-15h.

Hvala in prijetno nakupovanje!

Sonja Litaj
Direktor založbe

Panb d.o.o.
Savska cesta 3
1000 Ljubljana

Davčna številka SI: 89008472
Matična številka: 5894336000
Transakcijski račun: IBAN SI56 0206 8002 0254 507 (NLB d.d.)

Kontaktni obrazec

Za vaše želje, ideje, predloge in kritike smo vam hvaležnik. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in poskrbeli, da bo vaša nakupovalna izkušnja kar najboljša.