Panika

O založbi Panika records

Podjetje Panika d.o.o. vodi dve dejavnosti: glasbeno založbo in prodajo nakita. 

Nakit iz kirurškega jekla NoPanic že več kot 7 let velja za kvaliteten in moden nakit, ki sledi vsem modnim smernicam. Izbor izdelkov je neverjeten, vsi izdelki, predstavljeni na strani so tudi na zalogi. Z veseljem vam svetujemo, pomagamo pri velikostih, odgovarjamo na vaša vprašanja, hitro razrešujemo morebitne težave in smo vam na voljo tako po elektronski pošti, kot tudi telefonsko.  

Glasbena založba Panika Records pa v slovenskem glasbenem prostoru že desetletja velja za sinonim kvalitetne avtorske produkcije za otroke. Zelo smo ponosni, da se naši ustvarjalci, med katere spadajo tudi Romana KrajnčanSvetlana Makarovič, Janez Bitenc, Mojca in Kaličopko, Čarovnik Grega, Melita OsojnikKlarisa Jovanovič,Sten Vilar,Mira Voglar,Andrej Rozman Roza in Alenka Kolman, uvrščajo v sam vrh slovenske glasbene ustvarjalnosti za najmlajše.

Smo edina glasbena založba, ki v poplavi cenenih izdelkov in hitrih rešitev še vlaga v kakovostno avtorsko otroško produkcijo. Pri tem nas vodi načelo, da je za naše najmlajše zares dobro le – najboljše. Sprehodite se med virtualnimi policami naše trgovine, pobrskajte med glasbo za čisto najmlajše korenjake in princeske, pravljicami ali prepevajte z nami. Glasbene odlomke lahko poslušate na www.panika.si, kjer lahko po posebno ugodnih cenah opravite tudi spletni nakup.

Zelo bomo veseli, če nas boste poklicali na 

01 / 280 24 86 (pon-pet 8-15h),

nam pisali na info@panika.si  ali nam kaj lepega sporočili s pomočjo kontaktnega obrazca

 Hvala in prijetno nakupovanje!


Tomaž Pangeršič Litaj
Direktor založbe

Panika d.o.o.

Savska cesta 3

1000 Ljubljana

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.